Joo, siis mulla alko jo tänään viikonloppu (; . Meillä on eräilyä, ja siinä oli semmonen vaellus viime viikonloppuna,  ( se oli pe-la, en menny, koska vielä liikuntakielto ) ja sen vaelluksen seurauksena tuli vapaata :PP Huomenna saa sitte nukkua piiitkäääään :D ! En kummiskaan sitte nuku vaan herään tavalliseen aikaan ja sitte ärsyttää ja sitte ei ärsytäkkää ku ehtii tehä kaikkeaaa.. :'D Jjju.

Tai on mulla oikeastaan huomenna koulua ! :D Tai se on oikeastaan vapaaehtosta "koulua" :P Koulu ja koulu, kerho se on ^_^ Mediaetsiväkerho. Siellä keskustellaan kaikenlaisesta mediasta ja nyt viimeksi tutkailtiin blogeja ja siitä sain sitte tämän ( hyvän ) idean tehdä oma blogi:)

Kävin siis  siellä uimassa ja oli ihan mukavata. Mutta siellä oli aika paljo kaikkia eläkeläisiä, ni ei oikein voinu sukellella miten sattuu tai mtn., mutta ei se haittaa :--------) Uitiin semmoset vajaa tunti ja sitte mami tuli hakemaan :>>

Huomenna aion mennä kirkkoon kuuntelemaan afrikkalaista musiikkia :D Ku siellä on joku Jakanda-kuoron konsertti, ja siitä saa leiman rippikorttiin :))