Tänään taas ihana päivä oli..♥ Ihastusta tuli taas kyttäiltyä ja tais seki mua kattoa..:')♥ Tää on hyvä : Mä ootin meidän opettajaa aulassa, ja sitten SE tulee käytävältä kavereidensa kanssa ja kattoo mua. Vessan ovi aukeaa, ja suoran SITÄ päähän ! :( :D ♥ Sitte se vaan että "aii, vessa hyökkäsi päälle!" :D:D:D:D:D♥ On SE  vaan niiiin ihana♥ oijjoi.

Kävinpä taas kirjastossa tnään :D Lainasin kolme elokuvaa. Kerron niistä lyhyesti :

1. Kaikenkarvaiset lemmikit

Abby on radiojuontaja, johon ihastuu kuulija nimeltä Brian. Brian soittaa kanavalle ja pyytää Abbya treffeille. Abby vaatii kaunista naapuriaan Noellea menemään puolestaan. Brian ja Noelle rakastuvat. Myös Brian ja Abby rakastuvat, mutta puhelimen välityksellä. Brian ei siis tiedä että Noelle ei ole Abby. Siitä seuraa sarja hilpeitä treffejä ja väärinkäsityksiä !

2. Neljä joulua yhdessä päivässä

Brad ja Kate jumiutuvat lentokentälle sankan sumun takia. Pariskunta joutuu viettämään neljä eri perhejoulua yhden kiireisen ja riemukkaan päivän aikana.

Brad oppii, kuinka lautasantennia ei tule asentaa. Kate taistelee tuhmia lapsia vastaan pomppulinnassa ja molemman pääsevat paikkamaan hulluun jouluevankeliumiin Mariaa ja Joosefia. Voiko heidän suhteensa kestää Neljää joulua yhdessä päivässä ?

3. Kohti suurta unelmaa

Nuori tyttö Han Bing maaseudulta päättä etsiä käsiinsä Shangaissa asuvan setänsä voidaaksen toteuttaa unelmansa olla kuuluisa pop-tähti. Hän pääsee huipulle, mutta unohtaa siinä samalla itsensä. Hän ymmärtää hylänneensä kaikki läheisensä.. Voiko mennyttä enää korjata ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En sitte tiiä, että minkälaisia nuo on, mutta vaikutti ihan katottavilta leffoilta :P.

Mitäs sitä vielä keksis ?

Nii..

Kerroin sillon pari päivää sitte että ne yhet on riidoissa. Siis ne jotka oli sillon riidoissa, ni on nyt taas kavereita :o Siis Sari ja Maija.. Ja Maija on vissiin kertonu Sarille mitä Heli on sanonut Maijalle Sarista.. Ne on yksityisyysasioita ja nyt on kaikilla menny luottamus Maijaan. Me ei enää tiedetä mitä pitäs ajatella, Tuntuu niinku joku ois pettäny meidän luottamuksen ja niin on käynykki !

Mulla ei oo vieläkään sitä uusinta Miss Mixiä !>:DD Ku ei oo tullu käytyä kylillä. Mutta kyllä mä sen ostan lupaan ! :'D

Ah, kuuntelen ihanaa biisiä.♥

Enrique Iglesias ft. Sean Garrey-Away ♥ Aww :D♥ Aivan ihana. Kannattaa kuunnella semmosilla jotka on rakastunu/ihastunu <''3

Mutta ny lopettelen, moimoi <3<3